kontakt2
 

Kontaktirajte nas

Enplan, arhitekturni biro d.o.o.
Zaloška cesta 69, 1000 Ljubljana
 
GSM: 041 575 795
Telefon: 059 017 804
Email: info@enplan.si             info Več ...

Pogosta vprašanja

Katere podatke potrebujem pred začetkom projektiranja?

Pred začetkom projektiranja je potrebno preveriti, če prostorski plani na določeni parceli dovoljujejo gradnjo stanovanjskih objektov. Pred začetkom projektiranja je dobro naročiti lokacijsko informacijo.

Svetovanje svetovanje-projektiranje

V podjetju Enplan potencialnim strankam nudimo 1 uro brezplačnega svetovanja. Svetujemo na področju projektiranja oziroma na širšem področju našega delovanja. Za brezplačno svetovanje nas kontaktirajte prek spletnega obrazca ali nam pošljite elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Za svetovanje se lahko dogovorimo v naših poslovnih prostorih, ali na zadevnem objektu. Za svetovanje na objektu zaračunamo samo potne stroške, v kolikor je ta izven Ljubljane.

 

  • Preverba zemljišč

Za vas naredimo brezplačno preverbo zemljišča oziroma preverimo vse javno dostopne podatke, ter po potrebi pojasnimo in svetujemo glede na vaš specifičen primer. Iz prostorskih aktov se odčitajo podatki o zazidljivosti, namenski rabi prostora in komunalni opremljenosti. Prav tako je pomembna informacija o dovozu do gradbene parcele. Po želji pa, namesto vas, pridobimo lokacijsko informacijo in vam pojasnimo morebitne nerazumljive postavke (zaračunamo vam le upravno takso). Cilj svetovanja s področja preverbe zemljišč je, da se ugotovi kakšne vrste objekt, ter s kakšnimi omejitvami, je možno graditi na posamezni parceli. To svetovanje še posebej priporočamo pred nakupom nove parcele.

 

  • Strojne instalacije

Na področju strojnih instalacij vam naš projektant strojnih instalacij svetuje glede sistema za ogrevanje. Zelo aktualno je tudi svetovanje s področja zamenjave obstoječega vira ogrevanja v bolj sodobni vir ogrevanja, ki je ekonomsko bistveno bolj upravičen. Svetujemo tudi glede izbire sistema za deževnico, prezračevanja, izire toplotnih črpalk in podobno.

 

  • Arhitekturne rešive
Pogosto se pri prenovi doma zgodi, da težko najdete najbolj optimalno postavitev prostorov. V podjetju Enplan vam nudimo brezplačno 1 urno svetovanje tudi s področja arhitetkurnih idejnih zasnov. Svetovanje poteka tako, da prineste obstoječ načrt in spisek želja, naš arhitekt pa vam na podlagi svetuje najbolj optimalno rešitev.

Kontaktirajte nas prek spletnega obrazca ali na telefon 041 575 795.

Energetske sanacije

en-sanacije

V projektu energetske sanacije skušamo ugotoviti trenutne stroške z ogrevanjem objekta in stroške z ogrevanjem objekta po opravljeni energetski sanaciji objekta. Preberi več

Svetovanje

svetovanje

V podjetju Enplan potencialnim strankam nudimo 1 uro brezplačnega svetovanja. Za brezplačno svetovanje nas kontaktirajte prek spletnega obrazca. Preberi več


Notranji dizajn

dizajn

Najbolje je začeti razmišljati o notranji opremi že v fazi načrtovanja namerave gradnje. Takrat je namreč najboljši čas za izbiranje in usklajevanje idej. Preberi več